Translate

5 Ocak 2011 Çarşamba

Yesim'in Sucuk Paketleri


Malzemeler:
Yarim sucuk
Hazir filo pastry ya da yufka (1 yufkadan 16 tane cikiyor)
Kizartnak icin sivi yag

Yapilisi:
Sucuklari bir cm capinda 5 cm boyunda olacak kadar boydan kesin. Yufkayi on alti ucgen parcaya ayirin. Eger filo pastry kullaniyorsaniz tek tarafi sucugun boyu kadar uzunlugu ise 15-20 cm dikdortgen parcalar kesin. Bir kasik sivi yagla sucuklari tavada hafifce kizartin. Sonra her birini bu yufkalara kenarlarini kapatmadan sarin, en son kismini suyla yapistirin. Kizgin yagda kizartip sicak servis yapin. Cok cabuk ve pratik bir cesit olarak menuye katkida olan bir aperatif.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarinizi duzenli olarak cevaplamaya calisacagim.