Translate

5 Ocak 2011 Çarşamba

Yesim'in Sogus Tavuk


Malzemeler:
1 adet tavuk gogsu
1 adet tavuk budu fileti
1 adet dolmalik biber
1 domates
Yarim cay kasigi kisnis (coriander)
Yarim cay kasigi zerdecal (turmeric)
yarim cay kasigi kekik
1 dis ince dogranmis sarimsak
tuz, karabiber, pulbiber
3 kasik sivi yag

Yapilisi:
Tavuklari kucuk kuplere dograyin. Bir tavaya siviyagi koyun. Irice dogranmis dolmalik biberler ve ince dogranmis sarimsakla biraz kavurun. Sonra tavuklari ve baharatlari ilave ederek soteleyin. Tavuk, suyunu cekince iri kuplere dogranmis domatesi de ilave edip 5 dakika birlikte kavurup sicak servis yapin.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarinizi duzenli olarak cevaplamaya calisacagim.