Once goze, sonra damaga hitap eden yemekler, pastalar, kurabiyeler, borekler, corekler... Kelimelerle soylenemeyenleri ifade eden tablolarim... Tablolarin ifade edemediklerini dile getiren kemanim... Biraz yemek, biraz resim, biraz muzik... Bir dilim kekle bir fincan kahve icsem... Bir tabloya dalsam... Biraz Bach calsam...KISACASI... MUTFAKTAKI KEMANCI RESSAM.
Translate
24 Şubat 2008 Pazar
Buzlu kahve
Malzemeler:
Kahve makinasinda hazirlanmis ve buzdolabinda sogutulmus yarim bardak espresso kahve veya yarim bardak hazirlanmis filtreli kahve, (o da yoksa 1 tatli kasigi nescafe yarim bardak suda eritilebilir).
1 yemek kasigi vanilyali dondurma
1 su bardagi soguk sut
Uzerini suslemek icin:
Kahve cekirdegi veya cikolata parcalari
fazladan 1 tatli kasigi dondurma
Yapilisi:
Hazirlayip soguttugunuz kahveyi, 1 bardak soguk sutu, 1 yemek kasigi dondurmayi karistiricinin icine koyup kopurene kadar calistirin. Uzun cam bardagin icine 1 tatli kasigi dondurmayi koyup uzerini hazirladiginiz sut karisimiyla doldurun. Kahve cekirdegi veya kirilmis cikolata parcalariyla susleyin.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yorumlarinizi duzenli olarak cevaplamaya calisacagim.