Once goze, sonra damaga hitap eden yemekler, pastalar, kurabiyeler, borekler, corekler... Kelimelerle soylenemeyenleri ifade eden tablolarim... Tablolarin ifade edemediklerini dile getiren kemanim... Biraz yemek, biraz resim, biraz muzik... Bir dilim kekle bir fincan kahve icsem... Bir tabloya dalsam... Biraz Bach calsam...KISACASI... MUTFAKTAKI KEMANCI RESSAM.
Translate
22 Ocak 2008 Salı
Yesim'in sucuklu milfoy sarmalari
Malzemeler:
Yarim kangal sucuk
2 tane milfoy hamuru
1 yumurta sarisi
Yapilisi:
Sucuktan parmak boyunda seritler kesin. Hafifce tavada kizartin. Sogumaya birakin.Milfoy hamurunu da 1 cm eninde ve 8 cm boyunda seritlere kesin. Bir sucuk alarak milfoy hamurunu burgu gibi sucugun etrafinda cevirin. Yaglanmis tepsiye dizip uzerine cirpilmis yumurta sarisi surerek 200 derecelik firinda 10-15 dakika kizarmis bir goruntu alana kadar pisirin. Sicak servis yapin. Hemen pisirmek istemiyorsaniz, arasina yagli kagit doseyerek buzlukta saklayabilirsiniz.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yorumlarinizi duzenli olarak cevaplamaya calisacagim.