Once goze, sonra damaga hitap eden yemekler, pastalar, kurabiyeler, borekler, corekler... Kelimelerle soylenemeyenleri ifade eden tablolarim... Tablolarin ifade edemediklerini dile getiren kemanim... Biraz yemek, biraz resim, biraz muzik... Bir dilim kekle bir fincan kahve icsem... Bir tabloya dalsam... Biraz Bach calsam...KISACASI... MUTFAKTAKI KEMANCI RESSAM.
Translate
21 Ocak 2008 Pazartesi
Sucuklu toplar
Malzemeler:
8 dilim kucuk dogranmis sucuk
150 gr kasar peyniri
1 corba kasigi tereyagi
1/2 su bardagi un
1 su bardagi sut
1 yumurta
tuz, karabiber
Kizartmak icin:
1 su bardagi galeta unu
2 cirpilmis yumurta
tuz, karabiber,
kizartmak icin sivi yag
Yapilisi:
Tereyagiyla unu biraz kavurun. Sutu, tuz ve karabiberi ilave ederek besamel sosu hazirlayin. Soguyunca bu sosa rende kasarlari, 1 yumurtayi, dogranip cok az pisirilmis sucuklari ekleyerek elle karistirin. Bu hamurdan ceviz boyunda toplar yapin, once yumurtaya sonra galeta ununa batirarak kizartin.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yorumlarinizi duzenli olarak cevaplamaya calisacagim.