Translate

22 Ocak 2008 Salı

Yesim'in hindistan cevizli tavuk panesi

Malzemeler: 4 adet tavuk gogus eti 2 cirpilmis yumurta yarim ekmek (parcalayicida iyice ufalanmis) yarim su bardagi hindistan cevizi tuz, karabiber, kirmizibiber,pul biber kizartmak icin siviyag Yapilisi: Ekmegi parcalayarak elde ettiginiz galeta ununa hindistan cevizini, karabiber, kirmizi biber, pul biberi katin, karistirin. Tavuk gogsunu iki cm eninde 7-8 cm boyunda seritlere kesin, tuzlayin. Tavuk seritlerini once cirpilmis yumurtaya sonra hindistan cevizli baharatli ekmeklere batirip bastirarak uzerinin iyice kaplanmasini saglayin. Kizgin yagda kizartip sicak sicak ketcapla beraber servis yapin. Partiler icin cok pratik, cocuklar da bayiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarinizi duzenli olarak cevaplamaya calisacagim.